Tarieven

Tarieven:                                                        

Het tarief per uur is bij mij is zowel exclusief als inclusief. Bij de inclusief houdt het in dat alle voeding en verzorgingsmiddelen door de opvang wordt aangeschaft. Er zit echter wel verschil in de flexibel prijs en de reguliere prijs.  (Tariefswijzigingen worden minimaal 2 maanden van tevoren aan u kenbaar gemaakt) Mijn voorkeur gaat uit naar de inclusief prijs, dit omdat als een kind ander eten meeneemt dit andere kinderen of uw kindje kan benadelen, het is voor u kindje belangrijk en fijn dat het net als alle andere kindjes gelijk wordt behandeld. Zei maken zelf de keuze uit fruit en broodbeleg.

Prijzen:

Vanaf: € 4,00 per uur afhankelijk van uw situatie en eventueel in overleg bespreekbaar!

In het inclusief tarief zit inbegrepen onder andere:

Voeding:

Broodmaaltijden, vers fruit, fruithap, thee, melk, fruitsap, en limonade, en flesvoeding (afhankelijk van het aantal dagen dat uw kindje komt i.v.m. houdbaarheid).  Ik vind het belangrijk dat kinderen gezond en zo verantwoord mogelijk eten. Zo min mogelijk suikers staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Elke woensdag gaan wij samen met zijn allen naar de markt hier in het winkelcentrum, wij kopen daar ons fruit, groente, brood en halen lekker warme kibbeling tenzij het weer het niet toelaat. Zo zien de kinderen meteen hoe het op de markt is en gaat en krijgen ze vaak iets lekkers bij de bakker of groente/fruit boer.

Verzorgingsmiddelen: 

Pampers, billendoekje, diverse cream ’s en indien nodig paracetamol.

Knutsel materialen:

Alles wat we gebruiken ten behoeve van het knutselen.

Verjaardagen en ander feestelijkheden:

Tijdens de verjaardagen overleggen ik welke dag het u als ouder uitkomt om dit te vieren met uw kindje en de andere kindjes. U kindje krijgt een door mij geknutselde kroon op we maken muziek, zingen dan liedjes en geven handjes. Uw kindje krijgt een verjaardagskaart en een cadeautje van mij. Uw kindje mag dan ook trakteren, dit kan zijn een gezonde traktatie of snoep koek of kleine presentjes voor de anderen kindjes. Tijdens Pasen, Kerst, Sinterklaas en andere feestelijkheden krijgt u kindje ook van mij een cadeautje/kleinigheidje en/of snoepjes. Als er verjaardagen in het gezin van het kindje zijn mag u dit 2 weken van tevoren aangeven zodat we iets kunnen knutselen voor de jarige.

Uitstapjes:

Bijvoorbeeld naar een leuk pretpark of een dierentuin. Hier wordt u uiteraard van tevoren over ingelicht.

Zelf meebrengen:

U neemt zelf voor uw kindje een rugzak/tasje met reservekleding en eventueel een speentje en knuffel. (Deze gaat dagelijks mee naar huis) U neemt 1 paar sloffen pantoffels 1 paar handschoenen, must en sjaal en eventueel een trappel/slaapzak mee voor op de opvang (deze blijven op de opvang). Speelgoed mogen kinderen meenemen maar ze moeten wel delen anders gaat het in de tas en blijft het daar tot het kind weer naar huis gaat. In de gang staat een kast waar alle spulletjes van uw kindje in kunnen staan. Spullen die op de opvang blijven worden ook hier gewassen indien nodig.

VVE:

Het programma van Kiki zit bij de prijs inbegrepen.

Wennen:

Voor aanvang van de opvang mag u uw kindje laten wenen. Dit zal zijn 2x per week á 3 uurtjes van 9.00 tot 12.00 uur met een max van 2 weken. Dagen in overleg. Als er meer uren nodig zijn om te wennen kan dit uiteraard in overleg besproken worden.

Overige:

Let op!!! dit zijn Bruto-Kosten. Als u de opvang door een GOB laat registreren krijgt u een groot deel van de kosten terug via de belastingdienst.

bij een exclusief tarief zal besproken worden wat daar wel en niet onder vallen.

Onder de inclusieve prijs valt geen dieetvoeding deze dient u zelf mee te brengen.

Avondmaaltijden vallen ook niet onder de inclusief prijs  en kosten € 1.50 per maaltijd. In overleg kan ook van alles geregeld worden uiteraard.

Geef een reactie