Eventjes voorstellen

12512517_10153928769249489_2060020670192209130_n-kopie

Hallo,

Mijn naam is Danielle, ik ben 40 jaar oud en ben al 18 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven (Richard). Samen hebben wij twee prachtige kinderen Ricardo & Richelle in de leeftijd van 10 en 13 jaar. In 2007 Startte ik als gastouder aan huis bij een vriendin van mij, al snel kwam ik tot de conclusie dat ik dit werk graag thuis wilde voortzetten, en ben toen gestart als gastouder in mijn eigen woning. In de loop der jaren werd mijn polifolio steeds dikker en dikker, Volgde ik de ene cursus na de ander en deed workshops. Uiteindelijk heb ik een EVC-traject doorlopen omdat dit verplicht werd door de overheid, deze heb ik dan ook als troste eigenaar in mijn bezit. Jaren later ben ik een cursus gaan volgen als pedagogisch werker. Dit was de Cursus VVE KIKI welke mijn opvang nog meer diepgang heeft gegeven en ik de kindjes nog meer heb te bieden om te ontwikkelen. Ik vind het heerlijk om de kindjes zo te zien groeien in hun ontwikkeling en ben blij dat ik daar onderdeel van uit kan/mag maken.

 

Mijn hobby’s:

Mijn hobby’s zijn eigenlijk heel breed, ik ben graag in de natuur en neem alles in mij op zelfs het kleinste beestje vind ik nog interessant en ik ben gek op dieren en planten, en ga graag mee met de sporten van onze kinderen (Paardrijden en Voetballen).  Ik vis soms ook met mijn gezin heerlijk effe niks en kijken of het dobbertje onder gaat, even het hoofd leegmaken net als dat ik soms mediteer om even de chaos uit mijn hoofd te halen. Knutselen doe ik ook graag en dat zie je ook terug in mijn opvang. Mijn grootste hobby is toch wel met kinderen bezig zijn ik vind het heerlijk om ze in mijn omgeving te hebben. Ik voel mij dan ook jong en energiek, en ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik mijn oppaskindjes kan helpen en stimuleren in hun ontwikkeling.

 

Mijn Cv:

Na het basisonderwijs ben ik in September 1990 gestart op de Sierteeltschool, op het niveau lhno/vbo. Ik heb hier geen diploma gehaald, omdat ik in 1993 van school veranderde. Ik ging toen van September 1993 naar het Floor evers, ook op het niveau lhno/vbo. Hier heb ik in Juni 1995 mijn diploma voor uiterlijke verzorging behaald. Na school wilde ik graag meteen gaan werken, en had her der wat losse baantjes. Uiteindelijk kwam ik in December 1995 bij de Konmar terecht waar ik als verkoopmedewerkster op een verse visafdeling heb gewerkt tot onze zoon Ricardo geboren werd in Februari 2003. Ik ben toen een jaar lang fulltime moeder geweest, maar wilde dolgraag weer buiten de deur gaan werken en kwam toen terecht bij Commit. Daar werkte ik van Juni 2004 als Interieurverzorgster op diverse basisscholen. In 2007 werd onze dochter Richelle geboren en leerde ik mijn buurvrouw kennen waar ik in juli 2007 gastouder werd van haar kinderen, en was dus gestopt in juni 2007 als interieurverzorgster bij Commit. Na een half jaar bij haar gewerkt te hebben als gastouder had ik besloten om zelf als gastouder in mijn eigen woning te starten.  Het eerste half jaar van het opstarten van mijn eigen opvang werkte ik nog in de avonduren bij. Dit was bij Delphi facility services als interieurverzorgster. En sinds Juli 2008 kon ik eindelijk tot op heden mijn eigen opvang draaien, en stopte als interieurverzorgster bij Delphi Facility Services.

Laat een reactie achter