Tarieven

Tarieven:

  •          Reguliere opvang is € 7,00 per uur inclusief onderstaande diensten.
  •          Flexibele opvang is € 8,50 per uur inclusief onderstaande diensten.
  •          Variabele opvang is € 7,50 per uur inclusief onderstaande diensten.
  •          Nood opvang is € 8,00 per uur inclusief onderstaande diensten.
  •          Buitenschoolse opvang € 8,00 per uur inclusief onderstaande diensten.

Bovenstaande tarieven zijn bruto kosten u ontvangt hierover nog kinderopvangtoeslag indien u de opvang via een gastouderbureau laat registreren. Het gastouderbureau draagt zorg voor de begeleiding op administratief vlak (contracten en facturatie), biedt pedagogische ondersteuning aan zowel gastouders en ouders. De opvang wordt maandelijks gefactureerd door het gastouderbureau middels een digitaal urensysteem.

In bovenstaande tarieven is het volgende inbegrepen:

Voeding:

Broodmaaltijden, vers fruit, fruithap, thee, melk, fruitsap, en limonade, en flesvoeding (afhankelijk van het aantal dagen dat uw kindje komt i.v.m. houdbaarheid).  Ik vind het belangrijk dat kinderen gezond en zo verantwoord mogelijk eten. Zo min mogelijk suikers staat dan ook hoog in het vaandel bij ons. Elke woensdag gaan wij samen met zijn allen naar de markt hier in het winkelcentrum, wij kopen daar ons fruit, groente, brood en halen lekker warme kibbeling tenzij het weer het niet toelaat. Zo zien de kinderen meteen hoe het op de markt is en gaat en krijgen ze vaak iets lekkers bij de bakker of groente/fruit boer.

Verzorgingsmiddelen: 

Pampers, billendoekje, diverse crèmes en indien nodig paracetamol.

Knutsel materialen:

Alles wat we gebruiken ten behoeve van het knutselen.

Verjaardagen en ander feestelijkheden:

Tijdens de verjaardagen overleggen ik welke dag het u als ouder uitkomt om dit te vieren met uw kindje en de andere kindjes. Uw kindje krijgt een door mij geknutselde kroon op, we maken muziek, zingen dan liedjes en geven handjes. Uw kindje krijgt een verjaardagskaart en een cadeautje van mij. Uw kindje mag dan ook trakteren, dit kan zijn een gezonde traktatie of snoep, koek of kleine presentjes voor de andere kindjes. Tijdens Pasen, Kerst, Sinterklaas en andere feestelijkheden krijgt uw kindje ook van mij een cadeautje/kleinigheidje en/of traktatie. Als er verjaardagen in het gezin van het kindje zijn mag u dit 2 weken van tevoren aangeven zodat we iets kunnen knutselen voor de jarige.

Uitstapjes:

Bijvoorbeeld naar een leuk pretpark of een dierentuin. Hier wordt u uiteraard van tevoren over ingelicht.

VVE:

Het programma van Kiki zit bij de prijs inbegrepen.

Wennen:

Voor aanvang van de opvang mag u uw kindje laten wenen. Dit zal zijn 2x per week á 3 uurtjes van 9.00 tot 12.00 uur met een max van 2 weken. Dagen in overleg. Als er meer uren nodig zijn om te wennen kan dit uiteraard in overleg besproken worden.

Niet inbegrepen:

Onder de inclusief prijs valt geen dieetvoeding deze dient u zelf mee te brengen.                     Avondmaaltijden vallen ook niet onder de inclusief prijs en kosten € 1.50 per maaltijd. In overleg kunnen andere wensen uiteraard ook besproken worden.

Zelf meebrengen:

U neemt zelf voor uw kindje een rugzak/tasje met reservekleding en eventueel een speentje en knuffel. (Deze gaat dagelijks mee naar huis) U neemt 1 paar sloffen pantoffels 1 paar handschoenen, must en sjaal en eventueel een trappel/slaapzak mee voor op de opvang (deze blijven op de opvang). Speelgoed mogen kinderen meenemen maar ze moeten wel delen anders gaat het in de tas en blijft het daar tot het kind weer naar huis gaat. In de gang staat een kast waar alle spulletjes van uw kindje in kunnen staan. Spullen die op de opvang blijven worden ook hier gewassen indien nodig.

Optie:

Mocht u bijzondere wensen hebben ten aanzien van voeding, luiers etc. dan kan in overleg een exclusief tarief afgesproken worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter